Op weg naar Via Giacomo Hertz 4B, Lido di Venezia

Per vliegtuig naar Venetië

KLM Amsterdam - Venetië/Marco Polo
Easyjet Amsterdam - Venetië/Marco Polo

Bootverbinding van vliegveld Marco Polo naar Lido

    In de aankomsthal borden volgen naar de boten, 10 minuten lopen met een lange rolband. Aan het einde van de haven links is de Alilaguna (linea rosso of linea blu), waar ook de kaartjes (eventueel retour) gekocht kunnen worden. Gaat ieder half uur, rechtstreekse verbinding naar Lido, reisduur 1 uur. Aan boord melden te willen uitstappen bij halte (fermata) Lido.

Op Lido van bootstation naar het appartement

    Bij bootstation is de bushalte richting het appartement. Het appartement ligt 4 km van het bootstation en kan bereikt worden per Taxi of met de lokale bussen Bus A / B / (V) richting Ca' Bianca / Malamocco / Alberoni, iedere 10 min. Uitstappen bij halte Ca Bianca met links een groot flatgebouw met winkelgalerij. Links langs de grote flat lopen naar 3 grote blauwe flatgebouwen (Via Giacomo Hertz). Het appartement is in de middelste flat (palazzo B) op de 2de etage.

Met de auto

    Bij aankomst met de auto borden volgen naar de ferry (Tronchetto - Lido), die elke 50 minuten vertrekt. Vooral bij vertrek van het Lido is het aan te raden een plaats op de Ferry-boat te reserveren via Hello Venezia tel. +39 041041 (ook Engels te kiezen), van maximaal 5 dagen tot 1 dag vantevoren.

Tourist Travel Cards voor alle bus en bootverbindingen in de hele laguna.

    In Venetië wordt bus-/bootvervoer betaald met een electronische pas oplaadbaar met verschillende tarieven afhankelijk van verblijfsduur, gebruik is ongelimiteerd, geldig vanaf activatie gedurende 7 dagen of 72, 48, 36, 24 of 12 uur. De pas is te koop bij het bootstation en bij alle tabaks en kranten winkels.
    Zie voor verdere informatie www.actv.it.